středa 29. března 2017

Novinky v distru aneb jak se Evropa naučila nedělat si starosti a mít ráda terorismus

III- Uncle Grasha's Flying Circus split 9“ - v kolaboraci s Véva Records, Boelzcore, Noise Mafia a Sky Burial

Ankylym – SMRT - 12“ vinyl
Ruští likvidátoři lovců zvěře, s nimiž jsme měli čest sdílet podium na Noise Festu, ale i na EKH, tohle je neuvěřitelná jízda, něco jako akustický hardcore, Refuse-Resist cover od Sepultury zahraný na balalajku a akordeon, do toho trochu ruského folkloru s nesmazatelným otiskem free jazzu a celkově přehršel těch nejavantgardnějších postupů. Mají taky rozhovor v poslední Hluboké Orbě

Drén – Leichenhaus – kazeta do diktafonu v plechové krabice plné skla, kovu, popela..."...popel, zbytek ohně...moje i tvoje chřípí je plné popela, stejně jako moje oči...cítíš?!"

Drén – Sedem Minút Strachu – Prvý nájeb kolaborace MC neboli když ti hlavu přejíždí vlak naložený šrouby!

Togleraq - Semai split „Between Two Worlds“ MC
melancholický raw BM a dunivý ambient/doom jak bublající láva

Interpunkce – s/t, s/r MC/CD - raw hardcore-punk jaxviňa z Prahy, znáš určitě

Calf Bastards anatomy use a unicorn go to apathy – 12“ vinyl
První album experimentálního post/noise rocku z Řecka, vybouchne Ti hlava! Ještě to ale není taková kakofonie jako na splitu s Uncle Grasha's Stalinist Commando from House of Thousand Testicles

The You and What Army Faction – Rite 12“
Experimentální post-punk z Řecka – zvukově neuvěřitelně kreativní a originální kapela, která přijde pokaždé s něčím jiným! Punkový feeling a avantgardní obsah!

The You and What Army Faction - Rita Mosss split 7“
Výše uvedení šílenci tentokrát v raincoat post-punk náladě, jakou už dneska nenajdete, Rita Mosss je něco mezi melancholickým post-punkem a noisecorem ala Fear of God!

Miverva Superduty - Gorod Zero 12“ – absurdní post-hardcore stejně jako stejnojmenný sovětský film od Karena Šachnazarova!

Temnohor – Krv a pot Malých Karpát CD
Nezapomenutelný black metal s tematikou zapomenutých hor!


Plány:

Extended Suicide + NoLL iQ Split 7" – v kolaboraci s Vleesklak Records, Glass To The Face Records, Cold Youth Records a Let The Bastards Grind

Surfin' Bazooka – Super Bazooka Trooper – první album plánujeme vydat někdy v půlce roku, jestli máte jako label zájem, neváhejte se ozvat, vidíme to na 70ks kazet, takže třeba pětikilčo by jako podpora bohatě stačilo :-) 

Nulajednanulanula prý chystají desku, jestli jí dotáhnou, tak taky něco přihodíme
 
Karmakumulator / Outermost' - Split flexi 7” - chystá se velkorysá kolaborace labelů (Debilla rec, Underground Pollution Records …), která tomuto noise rozeseru otevře cestu, stay tuned! 
 
a nakonec jeptiškovská trojmasturbace: 
Usnu? - Uncle Grasha's Flying Circus - harsh noise/power electronics kolaborace - kazeta vyjde na Noise Mafia a Pravěk Noise Section a pomůže i Erik (Spálená ramena zine)

Sarah Rasines – Uncle Grasha's Flying Circus split - experimental/industrial remixy – limitovaná edice DIY nahrávaných kazet a ještě víc DIY coveru a bookletu (rozuměj fuck off photoshop, fuck off printer, fuck off profesionální cool grafika)

Uncle Grasha's Flying Circus – Stalinist nun part III EP – 3“ CD vydaný slovinským Debila records – ambient/deathindustrial, Josef Urválek a válečné i obchodní námořnictvo – to nejlepší z Potemkina i Stalinistické Jeptišky!

Žádné komentáře:

Okomentovat