pondělí 7. listopadu 2016

Uncle Grasha's Flying Circus - Expedice na Novou zemi + support

21.11.
Brno, Kryt
19 hod.
https://www.facebook.com/events/1117856591596042/

Další z řady noise sessions v Krytu. Po cestě zpátky ze Slovinska se zastaví Uncle Grasha. Support mu tentokrát udělají Karas a Pavel Ondračka.

UNCLE GRASHA'S FLYING CIRCUS – Expedice na Novou zemi

Uncle Grasha's Flying Circus je surrealistický projekt žánrově se pohybující na pomezí harsh noise wall, martial industrialu, dark ambientu a zvukového DADA primitivismu.
Vstřebává a opět šíří v koncentrovaném podání ty nejabsurdnější obrazy lidské marnosti, mezi mnohými například ikonografii tyranských jeptišek, stalinské či jiné diktatury, militaristický fetišismus, extrémní pornografii uřezávaných varlat a podobně. Sonická nálož bývá doprovázena promítáním svérázně sestříhaných scén převážně ze socialistických válečných filmů.

Tentokrát si pro vás Uncle Grasha připraví materiál ze sovětského válečného filmu Expedice na Novou zemi (1978) režiséra Semjona Aranoviče. Čeká vás minimalistická a syrová podívaná plná mrazu, mlhy, osamění a strachu, potápěných lodí, postřílených ptáků a ztracených lidských životů doslova na okraji světa. Vše za doprovodu temného ambientu, thereminových ploch a industriálních úderů/výstřelů.

http://unclegrashasflyingcircus.bandcamp.com/
http://bandzone.cz/ugflyingcircus

PAVEL ONDRAČKA
indie-pakistan, netřeba představovat
https://www.facebook.com/PabloOndracka/?fref=ts
https://pavelondracka.bandcamp.com/

KARAS (ukr)
feedback-noise

Žádné komentáře:

Okomentovat