neděle 20. listopadu 2016

GORE BOYS party - hardcore punk & grindcore festival v Modřanech

Kdy: 16. prosinec
Místo: Praha,
Mayapur Production, Mezi vodami 35
Start:18 hod.



★★HARDCORE PUNK & GRINDCORE FESTIVAL V MODŘANECH★★
★pátek 16.12.201666★13 kapel & rychta ★ vstup dobrovolný ★
Mayapur Production - Modřany zastávka Beláre - bude značeno

★★★Whoresnation - grindcore FR ★★ Trigger - fastcore GER★★★
Spots - hc punk ★ BBYB - cybergrindcore ★ DIPHTERIA metal - 666grind
Interpunkce - hc punk ★ Flummox - powerviolence ★ Tupé Ostří - hc punk
Bambulkyne dobrodružstvá - gore'n'roll ★ Menstrual soup - grindcore
Cataclysm Orchestra - death metal ★ NIČIT PÁLIT - hc punk/crust
Lihový Milice - punk KŘEST CD ★ Hulit Bullet - acoustic thrash metal Izrael
▶afterparty/tekno : Olgoj Chorchoj Sound System & VARAN sound system

V pátek 16.12.201666 proběhne v Modřanech druhá GORE BOYS PARTY! Voláme všechny milovníky hardcore/punku a všech možných mutací grindcore, gore grindu a powerviolence! Pořádně se sesekáme na hromadu v unikátním prostoru Mayapur Pokojíčku. Pojede se metodou start-cíl a nebojte se přepálit začátek! Po kapelách pojede až do druhýho dne do rána rychta - takže možnost spaní na místě.

Pro všechny gore boy & gore ladies bude krom třinácti kapel přichystanej ještě bohatej doprovodnej program! Od 18:00 do 19:00 proběhne "chilli contest" ve žraní pálivejch paprik, dále si můžete vychutnat speciální absintovou limonádu, těšte se na pořádný veganský občerstvení (polívka/burgery/tortilly) a hlavně - z kartonu si vyřízni sekeru nebo meč a vyzvi ostatní v pogu na smrtící souboj! A aby se neřeklo - tak borci z Lihovejch Milic na týhle akci znesvětí nový CD!

▶▶ VSTUP DOBROVOLNÝ ▶▶ přspěj tolik, kolik můžeš ▶▶ mysli prosím na kapely, je jich ranec ▶▶ prosíme, dávej třeba v rozmezí 120-200 Kč ▶▶ všecny příspěvky nad 100Kč panák u vstupu !

▶▶MÍSTO KONÁNÍ ▶▶ Mayapur Pokojíček v Modřanech - Mezi vodami 35 - zastávka Belárie - tramvaj 3 a 17 z centra - 10 minut z Karláku ▶▶▶ bude to značený od zastávky, takže nezabloudíš ty kelte https://mapy.cz/s/1578j

Suma sumárum den plnej avantgardy, extrémní muziky, veganskejch dobrot, kamarádů a sofistivkované zábavy. Psa prosím nech doma. Pokud jsi nácek, rasista, xenofob... nebo jen agresivní hňup, tak zůstaň doma a přemejšlej o tvém debilním životě. GNWP !

Mad Duck booking
"podporujte kulturu, ona nám to jednou vrátí"

Žádné komentáře:

Okomentovat