úterý 21. dubna 2015

Novinky v distru!

Kluster Fuck – Crazymaker
Hackebeil rec. 2014
formát: MC
žánr: fastcore

Dánská scéna je kurefsky rozjetá! Konečně se jeden z jejích čerstvých plodů dostal také k nám, přičemž noisový imperativ našeho distra splňuje do puntíku. „Fucked-up“ fastcore této smečky se na vás vyřítí od první vteřiny, poněkud obroušený zvuk z kazety záhy naostří svým vřískotem vokalistka Tyt, jež má hlásek jako konipásek umírající hodně bolestivou smrtí. Její projev společně s lehce vytaženou basou dominují celé nahrávce, která vás převálcuje dříve, než se stačíte vzpamatovat s prvotního šoku. Kluster Fuck!



Noll IQ – Powermangel not violence
Negativa Vibbar 2015
formát: MC
žánr: powermangel

Po bujaré výměně jointů a míchaných kořalek jsme byli seznámeni s tímto valivým, hrubým, ale naprosto mírumilovným bordelem. Tato extrémní punková nálož, před jejímž poslechem si raději pomocí sekáčku na led redukujte IQ na minimum, trvá necelých šest minut. Produkce této kapely vám důkladně provrtá oční důlky dlouhými hmožděnkami, jak trefně demonstruje obal fošny. Jo a WARNING – nahrávky jsou jen na straně A, tak to po při poslechu neposerte, ať se nezjistí, jak nízké IQ vlastně máte!



Agathocles/No Krångel – Agathångel
Negativa Vibbar, Opposition records 2014
Formát: MC
Žánr: mincecore/noisy shitcore

Nepsané pravidlo říká, že každé punkové nebo noisové distro musí mít alespoň jedny Agathocles. A split kazeta se Švédy No Krångel je skutečně bordelem v tom pravém (pozn. správně má být „levém“) slova smyslu. Agháti jsou klasičtí, kovový zvuk jako uprostřed vrakoviště, hrdelní vokály, bubny jako krupobití gumových projektilů na demonstraci proti MMF, fast, loud and mince! No Krångel je ten nejsyrovější noisecore, jaký jen může být, naprosto žádná snaha o něco jako „písnička“, nahrávky jsou kvalitou tak špatné, až prostě geniální. K tomu vtipné názvy jako „I'm not a satanist, I sacrifice people for fun“, až si člověk vzpomene na Anal Cunt. Zkrátka no-fi, no music, víc netřeba dodávat!


Žádné komentáře:

Okomentovat